HOOYMANS SUBSTRATES B.V. BELEEFD ZÉÉR GESLAAGDE WEEK VAN DE CHAMPIGNONDAGEN.

De week van 8 t/m 13 mei stond bij Hooymans Substrates B.V. volledig in het teken van klantencontact.

Maandag en dinsdag werd met afnemers die via zgn. “Reefers” worden beleverd, een uitgebreide, nuttige en zeer aangename workshop georganiseerd. Naast het bezoeken van Hooymans, lag dit maal de focus tijdens de bedrijfsexcursies op het vullen, de oogst en het verpakken. Boeiend waren ook de discussies omtrent teelt waarbij alle deelnemers spontaan en enthousiast hun eigen ervaringen deelden. Cultuurverschillen en taalbarrières verdwenen als sneeuw voor de zon.

De stand van Hooymans Substrates B.V. werd woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de Champignondagen goed bezocht en voortdurend waren we in gesprek met afnemers, geïnteresseerden, relaties en oude bekenden. Deze dagen en avonden vliegen voorbij en de korte nachten nemen we voor lief. Deelnemen aan deze geweldige vakbeurs is een vrijbrief voor het uitbreiden van het netwerk van relaties. Het geeft ons volop energie en bezorgt niet alleen onze jonge medewerkers een ruime blik op de uitdagende ontwikkelingen in de sector en de mogelijkheden voor Hooymans daarin.

Op zaterdag hebben we de week afgesloten, samen met een Europees groepje Bio-kwekers. Uitstekende teeltervaringen in een (door inflatie) lastige marktomstandigheden was hier voor onze afnemers het sentiment. De overtuiging overheerste dat deze afzet op korte termijn, geleidelijk weer zal verbeteren.

Team Hooymans kijkt alweer uit naar de volgende gelegenheid om klanten te ontvangen om samen met hen verder te bouwen aan de toekomst van het mooie product champignons.

Blijf op de hoogte!

Abonneer op de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.