Hooymans-Familie-04-1

FAMILIE HOOIJMANS

Hooymans Substrates is een echt familiebedrijf. Van oorsprong een glastuinbouw en champignonteeltbedrijf opgericht door vader Gerard, met zijn vrouw Corrie. In 1988 is Gerard, samen met zijn zoon Jan gestart met de bouw van het huidige bedrijf. Ook Petra was als vriendin van Jan inmiddels binnen de familie en ook zij is vanaf het begin betrokken geweest bij het substraatbedrijf. Ondertussen leiden Jan & Petra alweer geruime tijd het bedrijf. Niet alleen de familie is hecht, maar ook de band met de werknemers is heel belangrijk voor de familie. Veel werknemers zijn dan ook al jarenlang in dienst bij Hooymans Substrates, iets waar de familie heel trots op is.

Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 80 werknemers. Jaarlijks wordt op de locatie Oostenbroekweg (Velddriel) ruim 300.000 ton fase 1 geproduceerd en als doorgroeid substraat uitgeleverd richting telers nationaal en internationaal. De exportlocatie gelegen aan de Provincialeweg in Velddriel biedt de mogelijkheden om alles voor de export te organiseren onder leiding van neef Johan Hooijmans.

Zoon Gerd-Jan en dochter Kim studeren nog beiden, maar zijn beide betrokken bij het bedrijf. Gerd-Jan werkt al sinds zijn 15e tijdens schoolvakanties en in de weekenden op verschillende afdelingen en als chauffeur. Ook Kim heeft haar chauffeurspapieren gehaald en in tijden van drukte rijdt ook zij de vrachten naar de klanten.

Familie vormt de basis voor het bedrijf, maar ook de familiewaarden zitten in de bedrijfscultuur geworteld. Een eerlijke open communicatie waarbinnen iedereen in zijn of haar rol wordt gewaardeerd, met altijd oog op het resultaat voor hun afnemers.

Hooymans-Familie-03-MET-NAMEN

Blijf op de hoogte!

Abonneer op de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.